Det här behöver du...
1-2 fläskfiléer à ca 600 g, skivade i cm-tjocka skivor
smör att fräsa i
Salt
Peppar
1 brk mascarponeost 250 g
2 grönsaksbuljongtärningar
2 dl crème fraiche
3 dl grädde
1 tsk sambal oelek
1 dl mango chutney
2 paprikor av valfri färg
Salt
Peppar
1 brk mascarponeost 250 g
2 grönsaksbuljongtärningar
2 dl crème fraiche
3 dl grädde
1 tsk sambal oelek
1 dl mango chutney
2 paprikor av valfri färg
Så här gör du:
Fräs köttet, krydda. Lägg i en ugnsfast form. Rör samman
mascarponeosten, buljong, creme fraiche, grädde, sambal oelek och mango
chutney i en kastrull. Låt allt småkoka några minuter. Skiva paprkorna
och lägg över köttet, häll på såsen och låt allt gratineras i 200 grader
i ugnen en stund. Servera med med ris el klyftpotatis och en god sallad.
Väldigt gott o krämigt...vem blir inte förtjust i denna rätt...som jag hittade på Bevermys underbara blogg.
/Theresia
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar