20 januari 2013
Persikokyckling
Till ca 4 personer
4 kycklingfileér
1tsk salt
1 tsk kryddpeppar
1 tsk vitpeppar
1/2 tsk cayenpeppar
1/2 tsk chilipeppar
1 tsk svartpeppar
1 tsk curry
1/2 dl mjöl
3 dl grädde
1 stor burk persikor
1 hönsbuljongtärning
2 vitlöksklyftor
Skär fileérna i små kuber, blanda alla kryddorna i en plastpåse. Häll i kycklinbitarna i plastpåsen och skaka om så att kryddorna o kycklingen blandas,
Bryn kycklingen i en gryta lägg i den pressade vitlöken och buljongtärningen.
Häll på persikospadet + ev lite vatten. Koka i ca 40 minuter.
Hit kan man förbereda dagen eller en stund innan.
Häll i grädden och koka upp lägg sist i persikorna.
Serveras med jasminris och en härlig grönsallad.
/Theresia
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar